середу, 30 січня 2013 р.

 Районний етап  Всеукраїнського   фестивалю – конкурсу                                                 «Молодь обирає здоровя»

                                                             Здорова молодь – нації надія,                                         
                                                             Єднає всіх нас спільна й добра   мрія                                                                                         
                                                             В ваших руках здоровя і життя ,
                                                           Тож бережіть  себе для майбуття.
     Під таким девізом  29 січня 2013 року  Липоводолинським районним Будинком для дітей та юнацтва  був  проведений районний етап Всеукраїнського   фестивалю – конкурсу « Молодь обирає здоровя».
                         З вітальним словом до всіх присутніх звернулася завідуюча методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту Липоводолинської районної державної адміністрації, голова журі  Юлія Олександрівна Шапран. До складу членів журі входили: директор БДЮ- С.В.Булгакова, тренер Липоводолинської ДЮСШ, керівник гуртків БДЮ В.М.Шутько, тренер  ДЮСШ м. Ромни, керівник гуртків БДЮ– О.М.Лісненко., заступник голови   районної ради старшокласників Липоводолинщини, голова комітету «Преси та інформації » – Софія Демченко. . Вони оцінювали конкурсантів за трьома номінаціями. В номінації «Літературно – музично – спортивна міні – композиція » брало участь 16 команд з ЗОШ та НВК району.
      Конкурс показав багатогранність підходу до розкриття теми, відрізнявся різноплановістю, майстерністю та оригінальністю. Перемогу( І місце) отримала команда «Перлина » Беївської ЗОШ І – ІІІ ст., яка в своєму виступі пропорційно використала майстерність, дотепність, вокальні та хореографічні здібності. Журі конкурсу рекомендувало представлення  виступу цієї команди в обласному етапі  конкурсу в м. Суми.  Друге місце зайняла команда  «Молодь для майбутнього» Липоводолинської спеціалізованої школи І – ІІІ ст., третє місце  - команда «Справжні дівчата » Московського НВК. 
      Конкурс в номінації «Плакат» передбачав гармонійне поєднання розкриття
 тематики та художньої майстерності. Всі роботи були позитивно зорієнтовані,
 відрізнялися художньою оригінальністю. Призерами стали: Дудка Любов,
учениця Подільківської ЗОШ І – ІІІ ст..-І місце, ІІ місце -   Валюх Марина, уч.
Капустинської ЗОШ І –ІІІ ст.., ІІІ місце – Костян Світлана, уч. Капустинської
ЗОШ І –ІІІ ст..
       Конкурс в номінації «Фотографія»  переконав, що здоровий спосіб життя –
є основним для багатьох молодих людей, про що свідчать роботи учасників
заходу. Призерами стали : І місце -  Котова Ірина   ( Яганівського НВК.),  ІІ місце –Коркішко Сергій (Капустинської ЗОШ І –ІІІ ст..), Авраменко Дар”я ( Подільківська ЗОШ І –ІІІ ст..), ІІІ  місце -  Яцура Ярослав (Липоводолинської спеціалізованої школи І – ІІІ ст .)
                      Після закінчення конкурсу члени журі   подякували  керівникам  та учасникам за змістовно  підготовлені творчі  виступи,  підвели підсумки та нагородили переможців та призерів грамотами відділу освіти, молоді та спорту РДА, БДЮ.   




                             
                                                                           

Немає коментарів:

Дописати коментар